Şehir Değiştir
Hangi şehrin mekanlarına göz atmak istiyorsanız aşağıdaki listeden şehir seçebilirsiniz.
Emirgan Sütiş Hakkında
Bugün, güne Emirgan Sütiş’in en doğal kahvaltılıklarıyla başlayan, yine günü Emirgan Sütiş’in en taze tatlılarıyla kapatan herkes bizim tatlı hikayemizi iyi bilir.
Sütiş’in hikayesi Mevlüt Kocadağ ile başlar. Mevlüt Kocadağ, 1850’li yıllarda şimdi Gürcistan topraklarında yer alan Batum şehrinde yaptığı pasta ve hamur işleri ile meşhur olan Hacı Mehmet Ağa’nın torunu ve aynı dönemde yaptığı sütlü tatlılarla meşhur olan Sütçü Ahmet’in damadıdır.
Mevlüt Kocadağ, 1953 yılında genç yaşında aile şirketinden ayrılarak ilk Sütiş’i Nişantaşı’nda kurarak bugünkü Emirgan Sütiş’in temellerini attı. Sütiş, Nişantaşı’ndan sonra 1982 yılında Taksim şubesinin de açılmasıyla artık İstanbul’un en bilinen muhallebicilerinden biriydi. Boğaz ile komşuluğu ise 1986 yılında Emirgan’da başladı ve artık o Emirgan Sütiş’ti…
Dünden bugüne başarının anahtarı olarak görülen tüm sütlü tatlıların reçetelerini, hala orijinaline sadık kalarak hazırlamaktayız. 60 yıllık bir deneyimin getirdiği ürün ve hizmet kalitemizin kaynağı, misafirlerimize sunduğumuz ‘memnuniyet’ odaklı misafirperverlik anlayışından gelmektedir. Bugün ise tatlı hikayemize, 3. kuşağın öncülüğünde lezzete lezzet katarak devam ediyoruz.
Mekan Özellikleri
- Otopark
- Açık Alan - Sigara
Mekan Mutfakları
- Türk Mutfağı
- Izgara Ürünleri
- Pide – Kebap
Mekandaki Ambiyanslar
- Akşam Yemeği
- Öğle Yemeği
- İftar
Mekanın Kategorileri
Emirgan Sütiş Hakkındaki Yorumlar
Sende Emirgan Sütiş Hakkındaki Yorumunu Yaz
Mekanınızı tanıtmak mı istiyorsunuz?
Hemen şimdi sisteme kayıt olarak ilk adımı atın...