Şehir Değiştir
Hangi şehrin mekanlarına göz atmak istiyorsanız aşağıdaki listeden şehir seçebilirsiniz.
Zennup Hakkında
Hakkımızda
Anadolu'da büyüyen üç çocuk; varlığa, yokluğa, memleketine, toprağına şükreden üç çocuk... Bu toprağın buğdayında, ununda, mayasında, ekmeğinde, kokusunda buluşan üç memleket sevdalısı çocuk... Başka coğrafyalarda birbirlerinden habersiz başlayan yaşam öykülerinin ardından yolu Anadolu’nun izinde kesişen üç çocuk...
Şef Ömür Akkor, 81 il ve yüzlerce ilçede 300 bin kilometre süren Anadolu seyahatleri sonucunda tüm deneyimini tabaklarına, insanlara ve gelecek nesillere aktarma arzusu ile Zennup 1844’ü kurmak için yola çıkmıştır.
Şevki Dilmaç, 32 senesini sabah ezanıyla beraber açtığı fırınında geçirmiş, mayaladığı her ekmeği, yoğurduğu her hamuru besmelesiyle beslemiştir. Yerel buğdaylardan dünyanın en eski fırınlarına, Anadolu’nun en eski mayalarından büyük Anadolu kültürüne kadar araştırmış, hem ekmeğini yoğurmuş hem de kendisi yoğrulmuştur.
Cüneyt Aksoy Van’da doğduğunda, ailesi Tillo’dan oraya gelmişti. Babasının memur olması sebebiyle Anadolu’nun dört bir köşesinde yıllarını geçirmiş, ardından da ekmek parası için Bursa’ya yerleşmiştir. Haftalığından biriktirdiği paralarla yemek yediği dükkânda hayaller kurarken, aslında o dükkânın şefiyle bir gün kendi lokantasını açacağını hayal bile edememiştir. Bir yandan da büyük şehirde ayakta durabilmek için çok ama çok çalışır. Günler böyle geçer.
Mekan Özellikleri
- Meşhur
- Açık Alan - Sigara
- Alkolsüz
Mekan Mutfakları
- Türk Mutfağı
- Kahvaltı
Mekandaki Ambiyanslar
- Akşam Yemeği
- Romantik
- Öğle Yemeği
- İş Yemeği
Mekanın Kategorileri
Zennup Hakkındaki Yorumlar
Sende Zennup Hakkındaki Yorumunu Yaz
Mekanınızı tanıtmak mı istiyorsunuz?
Hemen şimdi sisteme kayıt olarak ilk adımı atın...